Hem > Jämställdhet, Samhälle > Var är din empati, Silbersky?

Var är din empati, Silbersky?

Leif Silbersky tycker att domen mot Emmas expojkvän är för hård

Fyfan, den där Silbersky borde få smaka på sin egen medicin. Vi låter honom utsättas för våldtäkt och grov misshandel så ser vi hur glad han är. Eller ännu bättre.. vi låter hans kids utsättas för det, så de inte ens kan tala eller äta själva. Skitbra. Då kan vi se om han tycker 12 år är för mycket.

Parasiten och gärningsmannen Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan som såklart väldigt lägligt bytt namn till något mer ”passande” så att inte t.ex. SD ska få vatten på sin kvarn ska givetvis ha utvisning och livstids fängelse i sitt finfinaa hemland. Så kan han stoppa upp sitt hittepånamn någon annan stans. Men nejdå, jag lovar att han släpps ut efter 1 år och gör om samma sak igen. För han har ju våldtagit och behandlat folk illa innan att man brytt sig. Men såklart, våldtäkter, det drabbar ju främst flickor som är ute och ränner om nätterna med fel pojkar. Inte bryr sig samhället om dem, nejdå. Klart den stackars killen inte ska utvisas eller straffas, han kan ju inte hjälpa att han har traumatiska minnen med sig..

Om händelsen på politiskt inkorrekt

Annonser
 1. 29 april, 2010 kl. 12:00

  Silbersky säljer sina tjänster helt skrupelfritt och objektivt, så länge priset är det rätta.
  Fan, karl är en hora. Och inte en fin och trevlig klasshora, nej låångt mycket värre, en mediahora!

  //Weilyn, upprörd

 2. Ingen stenkastare
  2 maj, 2010 kl. 18:45

  Hej

  Det om något visar vilken oseriös advokat den söndersolade, skrynkliga, flinskalliga mannen är. Vet du att det är endast tioprocent av alla våldsbrott som leder till åtal mot en kvinna. Man försöker anpassa Europa så att det ska passa Islams kvinnoförnedrande kultur. Belgien är det enda landet, förutan USA och Israel som vågat ta kamp mot en vedervärdig religion. Stenkastaren borde fått livstid och skickats hem till mellanösten igen.

  MVH

 3. 8 maj, 2010 kl. 11:49

  visste du inte att hänga ut folk med namn etc är ett lagbrott. och du är en sann sinnes sjuk idiot som anser att hans barn el han sj skall utsättas för samma slags våld. han gör väl sitt jobb. fäld el inte diktatur kärring.

  • 9 maj, 2010 kl. 16:36

   Oj, jisses. Någon som är sur, märker jag 😛 Hänga ut folk. Jo, men var har jag gjort det? Jag tror nog det är mer olagligt att påstå någon gjort något den inte har + komma med personangrepp och annat du som du verkar tycka är roligt 😉 Ptja, sinnessjukt? Är det mer sinnessjukt att tycka 12 år för tortyr, misshandel till döds och våldtäkt, är för mycket? Tydligen. Du kanske tycker killen ska gå fri 😀 Dikaturkärring? Haha, nu får du väl ge dig. Ta lite lugnande och återkom senare 🙂

 4. 29 maj, 2010 kl. 06:46

  skrattar bäst som skrattar sist fredrika folk vet vem du är vad du står för och vart du bor…

  • 4 juni, 2010 kl. 19:11

   Jag vet var din brevlåda bor.
   Jag tror på dig – not.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: