Hem > Samhälle > Döda dem man inte gillar

Döda dem man inte gillar

Det är inte klokt vilka läskiga människor det finns. Det värsta jag vet är nog människor som förtalar och vill ta till våld mot andra som inte som tycker som dem själva. Ett exempel (hämtat från P.I) är Reza Javid (S):

Vi rödgröna har lovat att sätta stopp för all rasism och det gäller även på det vis som wilks uttrycker det genom att gömma sig bakom konst. Det finns 1.5 miljarder muslimer och utav dessa är det på sin höjd något 100 tal som är fundamentalister. Man kan inte måla ut en hel folkgrupp på ett sådant rasistiskt vis som sverigedemokrater och wilks gör med sin nazistpropaganda. Den enda utvägen är att omformulera lagen om yttrande och åsiktsfrihet så att inte en halv miljon muslimer skall behöva se detta nazislödder som tydligen inbegriper nästan 5% av befolkningen. Lärde man sig inget utav 30-40 talets Tyskland? Man bör även lära våra barn i skolan respekt för andra folkslag genom en lektion i veckan med ämnet solidaritet med andra. Jag blir vansinnig på denna rasism och alla rassesvennar vi har idag och dessa måste stoppas med alla tillgängliga metoder så är det bara.

SD är ett rasistiskt parti, en främlingsfientlig organisation och en katastrofal grupp. SD är demokratins fiende därför ska vi kämpa mot dem tills de är döda. Ett demokratiskt Sverige behöver bara demokratiska partier.

Hua, det är så jag blir mörkrädd. ”…därför ska vi kämpa mot dem tills de är döda”. Låter otroligt sunt och vänskapligt, killen!

Annonser
Kategorier:Samhälle
 1. 21 maj, 2010 kl. 21:18

  Under årens lopp har jag ofta fått ställa mig frågan ”vem är egentligen nazist” efter läsning av div. alster!
  Den som påstår att andra är nazister samt kräver deras död osv. Den här sossen är ju en förfärlig människa med ett synsätt som är politiskt kriminellt!

 2. 23 maj, 2010 kl. 10:36

  Ironiskt att vissa människor kämpar så hårt mot fascismen att de själva blir fascister.

  //Weilyn, trött

 3. 23 maj, 2010 kl. 16:34

  Hi FB
  Jag tror att Lance Corporal (numera Sergeant) Lee Wotherspoon
  gärna hade sänt en samma ”kramapå” tillbaks till dig.

  Hälsningar
  Ian

 4. entangler01
  19 juni, 2010 kl. 10:20

  Det lustiga i sammanghanget är ju att det idag tydligen är helt Ok att vara antisemit, åtminstone bland sossar/vänster. Judarna är åter igen på de anklagades bänk trots att man bara för ett antal år sedan gick ut med en folder som hette ”Om detta må ni berätta” som handlade om nazisternas fruktansvärda brott mot mänskligheten. Det står nu helt klart för mig att vänsteranhängare/sossar och muslimer har en sak gemensamt: Hatet mot judar. Ondskans företrädare dras till varandra som flugor till koskit. Man ger gärma muslimerna rättigheter på judarnas bekostnad, för Israel är ju en hemsk stat som försvarar sig mot Hamas terrorattacker.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: