Hem > Jämställdhet, Samhälle > Dansk kommun stödjer förtryck

Dansk kommun stödjer förtryck

”Danmark En 60-årig egyptier i Sönderborg i Danmark har dömts till tio års fängelse och utvisning i ett omfattande incestmål. Mannen som hade två fruar, en danska och en tyska, styrde familjen med järnhand. Under flera år utsatte egyptiern tre av sina döttrar för våldtäkter praktiskt taget varje dag.

Övergreppen påbörjades 2002 när en av döttrarna fyllt 11 år och pågick till förra året när polisen fick information om vad som pågick.

Enligt danska tidningar är mannen muslim och det förföll därför inte underligt att han skaffade två fruar. 1993 flyttade han ihop med den danska kvinnan. Då levde han redan ihop med tyskan.

Händelsen har också blivit en politisk skandal då det nu visat sig att Sönderborgs kommun fick information om övergreppen redan 2004 men inte brydde sig om att utreda detta vidare.”

Hur kan man inte bry sig om att utreda detta? Vad är det för himla samhälle som ignorerar att en man är gift med två kvinnor och att mannen dessutom tillämpar incest?! Mödrarna visste tydligen inte om att mannen höll på och hade samlag med döttrarna. Mm, eller hur, klart de visste.

Hela artikeln

Annonser
  1. 7 juni, 2010 kl. 10:37

    Två fruar har väl ingen betydelse i sammanhanget? Det är ju bara religiösa dumheter och moralfloskler som begränsar oss. Men incest med barnen, däremot! Där går gränsen.

    • 7 juni, 2010 kl. 12:57

      Mjo, för religioner som stödjer att män får lov att ha flera fruar men kvinnor får inte ha flera män, ger jag inte mycket för.

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: