Hem > Samhälle > Sverige som stötande

Sverige som stötande

Nu förbjuder svenska kreditkortutgivare att trycka upp kort med bild på bacon, eftersom det kan vara stötande för ”vissa kulturer”. I Sverige förbjuder Swedbank svenska flaggan på sina betalkort, också för det kan verka ”stötande”. Märkligt.

Läs mer här.

Annonser
Kategorier:Samhälle
 1. B
  13 juni, 2010 kl. 07:56

  Visst är du smyg-SD?

 2. xyz
  13 juni, 2010 kl. 19:11

  Vissa uttalanden ger utrymme för att tolka SD-sympartier hos skribenten.

  • 14 juni, 2010 kl. 14:16

   Känns som om det inte spelar någon roll i detta sammanhanget? Vad inlägget handlade om är att det är otillåtet att visa upp svenska flaggan för att det kan verka sk. stötande. Men det är myyycket roligare att lägga fokus på annat och köra en tråkig attityd mot människor för att man själv har problem 🙂

 3. 16 juni, 2010 kl. 21:48

  Nej, du skämtar?! Så kan det väl ändå inte vara? Förbud mot Svenska flaggan, låter helt galet ju! Och om det nu är någon, mot all förmodan som vill ha bacon på sitt kort, men låt dom. Hade det varit ett hakkors så hade jag kunnat förstå förbudet, men bacon?

  • 17 juni, 2010 kl. 11:53

   Jo det är sant. Jag tycker också det är rätt knasigt och förstår om det är hakkors eller våldsamt innehåll.. men bacon är mat ffs. Tycker det är himla underligt. Då ska man väl snart inte få sälja griskött i butik längre för att några människor är muslimer. Tänk på alla veganer då, då ska vi inte sälja mjölk och mjölkprodukter längre.. inte heller geléhallon eller annat med kött och gelatin.

 4. entangler01
  19 juni, 2010 kl. 10:13

  Jag läste nånstans att man inte får ha någon flagga överhuvudtaget på bankkorten. Men att man inte ens får ha fläsk/fläskkött på bild är ju alarmerande. Jag har länge trott att ”smygislamiseringen” som det pratas om endast varit nån form av konspirationsteori. Men nu kommer allt fler tecken på att det verkligen är så. Och när moderaterna sjunger i sin vallåt ”Bygg en moske baby, bygg tre baby” så börjar man ju bli orolig på allvar!

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: