Hem > Jämställdhet, Samhälle > Hatpropaganda att kartlägga våldtäkter

Hatpropaganda att kartlägga våldtäkter

Jag läste precis en artikel i Expressen kring SDs våldtäktsrapport: Använd inte mig i hatpropagandan. Hm, så fint. Det är många känslor inom mig som bubblar upp. För det första, rubriken.. ”hatpropaganda”. Vi kallar det alltså för ”hatpropaganda” när vi kartlägger våldtäkter och vilka som begår våldtäkter. Ursäkta, men jag tycker istället vi borde koncentrera oss på hatet mot kvinnor, eller det är inte lika viktigt? Jag anser det är hat att våldta kvinnor. Man föraktar och hatar kvinnor och det borde vara tabu i samhället. Men tydligen går det före att skydda våldtäktsmännens identitet och det får absolut inte komma ut i media vilka etniciteter som finns bland våldtäktsmännen. Det kallar jag manschauvinism, sexism och rent j**a äckel!

Jag är rädd att Sverigedemokraternas våldtäktsrapport väcker ännu mer hat och motsättningar

Jaha, det tar man alltså hänsyn till. Självfallet får den/de etniciteter som visar sig ha begått flest våldtäkter skonas, det är ju synd om dem om man börjar ifrågasätta saker. Men att kvinnor råkar illa ut och riskerar livet, bryr man sig inte om. Det  är redan hat, mot kvinnor. Men det struntar Jenny i.

Det är ju otroligt synd och beklagansvärt att minnena rivs upp. Men vill hon inte skydda andra kvinnor? Vill hon hyscha med etniciteten på våldtäktsmännen som gruppvåldtog henne? Tydligen. Snacka om att se ner och förakta sig själv och alla andra kvinnor.

Jag skriver som jag brukar skriva: Jag trodde vi hade kommit längre i Sverige år 2010, men när tom. vissa kvinnor själva vill tysta ner våldtäkter och som tycker det är ”hatpropaganda” att kartlägga vilka det är som begår våldtäkterna och i sin tur försöka minska ner antalet, blir man rädd och ledsen.

Hon tror inte att det hjälper med en sådan rapport. Nähä, men vad har samhället gjort för henne hittills då? Vad gör samhället för att minska våldtäkter? Vad gör sossarna, vad gör vänstern (som anser sig vara feminister) och vad gör FI? Tydligen har de gjort något stort för henne eftersom hon klagar på när SD försöker göra något.. Varför skriver hon ens om hur hemskt det var i rättssalen när hon tycker det är ”hatpropaganda” när man försöker kartlägga våldtäkter? Då ska hon ju inte klaga eller ens ha anmält våldtäkten för då är det ”hatpropaganda” och hets mot de somaliska våldtäktsmännen…

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: