Hem > Jämställdhet, Samhälle > Grottmännens övertag

Grottmännens övertag

Lättklädd skoltjej på foto – misshandlades av muslimer

Skoltjejen skickade ut ett lättklätt foto på sig själv via twitter. Då blev hon misshandlad av muslimska tonåringar. I efterhand intervjuas en del vid skolan och deras attityd är skrämmande. Hon är en slampa och får skylla sig själv, är ett genomgående resonemang. Notera hur reportern hela tiden ifrågasätter deras medeltida syn, att hon förtjänar misshandlas för ett simpelt foto.

Vilken underbar utveckling, jag hoppas fasonerna kommer hit till Sverige! Jag lovar att våra vänsterfeminister inte säger ett knyst om detta..

Annonser
 1. 13 februari, 2011 kl. 12:30

  fasonerna finns ju redan i sverige och har alltid gjort, en tjej får skylla sig själv för att hon blir våldtagen om hon hade kort kjol osv, och det är i DOMSTOLEN och inte bara av unga muslimer. det är inte bara unga muslimer som är sexistiska utan det är hela samhället som är det.

  • 14 februari, 2011 kl. 13:16

   Fast det är ju inte direkt så att våldtäkterna och överfallen minskat. Dessutom utvisar man ju inte män från andra länder som begår brott, vilket signalerar att det är i stort sett ok att flytta till Sverige och begå brottslighet. Sedan är det ju även så att t.ex. arabisk kultur inte är direkt kvinnovänlig med sina klädedräkter. Och det får vi hit utan att ifrågasätta.

 2. 14 februari, 2011 kl. 15:38

  Tänk att vissa män tar varje tillfälle i akt att slå kvinnor, barn och andra fysiskt svagare individer. Helst ska det vara flera fullvuxna män som ger sig på en liten tjej. Jag undrar vad som gjort dem så råa, så brutala, så kvinnohatande?

 3. Claes Andersson
  11 mars, 2011 kl. 00:32

  ”Jag undrar vad som gjort dem så råa, så brutala, så kvinnohatande?”

  Man kan ju gissa islam? Men det är bara en gissning, alltså…

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: