Hem > Jämställdhet, Samhälle > Kvinnans rekordlåga värde… anno medeltid.

Kvinnans rekordlåga värde… anno medeltid.

Nu jävlar får det fan vara nog! Ska vi inte lika gärna avskaffa begreppet hustrumisshandel och plocka bort alla våldtäktslagar? Det är ju onödigt att ha några regler och lagar om de ändå inte följs på riktigt.

Kolla in det här: Våldtog på Ålandsfärja – fick fängelse men inte utvisning. Domen ligger här. Tingsrättens e-postadress står i domen om du vill maila dem du också.

Jag satte mig och skrev ihop ett litet mail till Sthlms Tingsrätt med texten:

Jag har precis läst dom B 4912-12 där grov våldtäkt + stöld ägt rum och jag blev full av häpnad över dagens Sverige. Kvinnor har verkligen inte mycket värde, den saken är säker.

I domen står ”Även om Khal Nour alltså har gjort sig skyldig till allvarlig brottslighet är den inte så kvalificerad att en utvisning kan bli möjlig.” Det står alltså svart på vitt att det inte är så farligt att våldta en kvinna. Förstår man inte att så fort han kommer ut igen är sannolikheten stor att han gör om precis samma sak!? När är en utvisning kvalificerad? Hur många kvinnor ska behöva våldtas och förnedras?

Jag tycker det är hemskt för kvinnor att behöva läsa detta! Hur ska man kunna uppfostra unga kvinnor dagens samhälle där kvinnors hälsa och liv är lågt prioriterade?

Och så går polisen i Helsingborg ut med att varna kvinnor att inte gå ut ensamma efter mörkrets inbrott. Ja, det tror jag det om man bara stoppar in våldtäktsmän i fängelse två år, sedan är dem ute igen och gör om samma sak! Med utvisning skulle vi inte ha denna problematik. Åter igen: kvinnor har inget värde!

Därför skulle jag också vilja be er att i största mån och för kvinnors hälsa, följa lagboken:

Utlänningslag (2005:716)
Kap 8:Utvisning på grund av brott

8 § En utlänning får utvisas ur Sverige, om han eller hon döms för ett brott som kan leda till fängelse. En utlänning får också utvisas, om en domstol undanröjer en villkorlig dom eller skyddstillsyn som utlänningen har dömts till och dömer till annan påföljd.
En utlänning får dock utvisas endast om han eller hon döms till svårare påföljd än böter och
1. om gärningen är av sådant slag och övriga omständigheter är sådana att det kan antas att han eller hon kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet, eller
2. om brottet med hänsyn till den skada, fara eller kränkning som det har inneburit för enskilda eller allmänna intressen är så allvarligt att han eller hon inte bör få stanna kvar.

Låt oss se om jag får svar.

 

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: